perfekte øyebryn

skrevet i samarbeid med MakeupMekka

Hei og god tirsdag! Beklager at det ikke kom noen oppdatering i går, men det var av god grunn! Jeg lagde videoblogg om hvordan man kan lage de perfekte bryn til dere. Dette har jeg brukt så mye tid på, ettersom at iMovie klikket og prøvde seg flere ganger. Det endte med at jeg ikke kom meg i seng før 01:00 i natt! Haha, uff. Uansett, jeg likte dette veldig godt overraskende nok og håpen dere liker den!


Bryn er desidert det viktigste i ansiktet hvis du spør meg. Det definerer og rammer inn fjeset, og gir dybde til trekkene dine.

Dette er en enkel og lett palett med brynsgele som gjør at du enkelt og greit kan få de perfekte brynene uten å bruke mye tid. En klar voks gjør at småhår holder seg der de skal og den kremaktige highlighteren lyser opp områdene du vil skal vise ekstra godt. Jeg bruker også litt concealer for å dekke under brynene. Da blir det så fint!

Paletten for å få perfekte bryn inneholder:

  • 2 ulike øyebrynspudder: ett blondt og ett brunt som du kan mikse og matche til din perfekte tone. Pudderet sitter godt på huden hele dagen, og hjelper med å fylle i brynene, forme dem og fremheve brynsbuen. De to øverste pudderne i paletten.
  • 1 transparent klar voks. Voksen temmer buskete bryn, og holder dem på plass. Resultatet av pudderet og voksen er perfekte bryn som varer hele dagen. Nederst til venstre i paletten.
  • 1 kremhighlighter i en utrolig flott og flatterende tone som du kan bruke til å løfte og fremheve øyepartiet. Tips! Bruk feks rett under øyebrynene for å gi de et ekstra løft. Du kan også bruke denne highlighteren i resten av ansiktet hvor du ønsker å fremheve ansiktsstrukturen med et nydelig lys. Husk lyse farger fremhever og mørke farger trekker tilbake.
  • EasyPeasy Brow Gel – til når du vil ha en quick fix, nøytral farge som passer alle, setter brynene på plass. Fin å legge over bynspudderet isteden for voksen.
  • Duo Pro Brow Brush 246 – Utmerket supersmart DUO brynskost med både en skrå, presis børste i syntethår for øyebrynsskygge/voks og en praktisk brynsbørste.

  Noen viktige fordeler er at det er en ikke-klissete voks i transparent tone som passer alle bryn. Den er lett å vaske av i lunkent vann, uten sminkefjerner. Uten parfyme og parabener. Og det er et silkemykt pudder som passer de aller fleste farger. Du mikser deg til din egen tone.  
Nøkkelingredienser: • Inneholder rike, naturlige ingredienser, jojoba og sunflower oils gir næring til brynene. • Vitamin C og E gir naturlig beskyttelse mot frie radikaler.?
 
Sett den på HD 🙂 Nå er det i tillegg rabatt på dette Pro Brow Kit´et. Det er satt ned til 150 kr (!!!) og har en verdi på 399! Så det er et godt kjøpt. Dette går rett i sminkevesken min. Les mer om produktet og legg det i handlekurven HER Håper dere liker videoen, og hvis det faller i smak så kan jeg alltids gjøre det oftere! Nå står gøye planer på resten av dagen, så vi snakkes. Ha en fin tirsdag! Klem

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *