pack your bag


DSC03076


Nå er det bare et knippe dager før jeg setter meg på flyet til New York og skal reise rundt i USA. Det blir kjekt å se og oppleve dette fantastiske kontinentet! Når jeg skal ut å reise, er det flere ting jeg gjør på forhånd før jeg pakker. Nå skal jeg være på reisefot i 14 dager, og da er greit å pakke praktisk og enkelt. Så her har dere noen tips til hvordan dere pakker for en tur i koffert 🙂

Ta  bilder av antrekkene

reise2 Jeg har begynt å ta bilder av antrekkene som jeg tenker å settte sammen, med inspirasjon fra flinke Eirin, for å enkelt kunne se hva som passer og hva som ikke gjør det. Da sparer man masse tid og har også inspirasjon å bla gjennom når man skal velge klærne for dagen 🙂

Pakk “lite og lavt” 

DSC03072 Jeg har en stor forkjærlighet for sko, og jeg planlegger å ta med meg en del sko, og da er det lurt å tenke hva man faktisk kommer til å bruke! Det som blir med er gode tursko, treningssko, sandaler, høye hæler (som det blir en del av) også selvfølgelig vanlige sneakers. Når jeg pakker så bretter jeg det slik at det er lite i volum og at de ligger rett. Når man skal hjem så har jeg alltid mer i kofferten, og da bruker jeg rulletrikset. 🙂  

A good book

DSC03104Jeg leser, har alltid lest, og kommer alltid til å nyte en eller flere bøker når jeg er på reisefot. Det er en god måte å roe ned på, samtidig som man bruker hjernen. Derfor er mitt siste tips til dere at dere må ta med dere en god bok som dere kan kose dere med. Ellers så er det andre småting, som for eksempel små tøyposer man kan ha sko og skittentøy i. Perfekt! Det må jeg skaffe meg 😉


Håper tipsene er greie, og at dere får bruk for dem. Jeg har kommet godt i gang med pakkingen, og skal snart ut på en sykkeltur kjenner jeg! Det blir deilig! 🙂 Det er jo så fint vær i Bergen nå, så da må det nytes!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *