OSLO RUNWAY

Foto: Alvin Sant0s

Hei dere! Jeg kommer kjapt innom for å gi et lite livstegn. De siste dagene har gått i ett sett, både fra visning til visning, men også fra antrekk til antrekk. Jeg skal fortelle om alt i morgen, men jeg ville bare vise dere dette bildet. Alvin er en av motefotografene under Oslo Runway, og jeg må si at han er så kul, enkel og lett å forholde seg til. Hyggelig er han også! Vi var en god gjeng som tok en pause før neste visning (bla Stine Steen på bildet) og det var så kos. Det å nyte en kopp med kaffe før man haster videre er så viktig!

 

Så da blir det et utfyllende innlegg om moteuken og hva som skjer videre. Jeg reiser faktisk til København for Fashion Week på onsdag, og jeg kjenner jeg må få litt påfyll av energi før jeg klarer noe mer. Men jeg gleder meg så mye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *