open your eyes

“Cause you never think that the last time is the last time. You think you have forever, but you don´t.”


Tenk på hva vi gjør hver dag og som betyr noe for oss.
Vi går forbi nydelig natur, fantastiske mennesker, og anerkjenner ikke den ekte skjønnheten fordi vi er for opptatt med å se på en liten skjerm. Vi er for opptatte til å dele at vi glemmer å nyte, og bare være.

I dag så jeg at vannet var helt stille slik at speilbildet var helt identisk som et speil. Jeg så en kvinne som satt og så ut mens trikken kjørte, og hun smilte. Jeg lurer på hvorfor hun smilte. Alle andre var for opptatt av å se ned på mobilen sin og scrolle. Facebook, Instagram, snapchat. Vi gjør det, like lett som det er å puste. Det er blitt en del av oss – altfor stor del av oss. Hele verdenen vår ligger i den lille dingsen som passer i lommen. Er det hele deg, hele meg? Er jeg definert av en liten elektronisk duppeditt?

Jeg håper at når vi blir eldre, at vi kan se tilbake til denne tiden, og huske øyeblikk som de små glimtene jeg så i dag. Fordi dagen og natten er så vakker, så lenge man har øynene åpne og lar dem se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *