On my way


reise1

phone – camera – head phones – lip balm – sunglasses – and a good book


Nå har jeg pakket bagen min, og jeg setter farten mot hytten. Jeg gleder meg til  å kunne legge meg i sengen i kveld sammen med familien. Elsker påsketider, det er noe med stemningen og den følelsen når man løper rundt og leter etter påskeegg! Hehe, ja, like kjekt hver gang!

De viktigste tingene er pakket med, og spesielt hodetelefonene mine og boken er med. Boken er virkelig til å anbefale da jeg har lest både “Bli best med mental trening” og denne sikkert to ganger hver! Jeg har et prosjekt under planlegging, så i nærmeste fremtid anbefaler jeg dere å lese denne i mellomtiden! 😉

DSC01553 DSC01562 Om et par uker starter prosjektet, og håper du holder øyenene åpne for det! I mens sier jeg god helg og god påske for min del! Ha en fin helg ?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *