on my mind

Andre uken i september skal vi gå inn i nå. Jeg har vært i Bergen i helgen. Det har regnet. Det har regnet mye. Dråpene var kalde og tunge. Høsten melder sin ankomst med friske vindpust som kiler innenfor den litt tykkere genseren man har tatt på seg. Høsten gir deg kalde fingre som du klapper sammen og gnir mot hverandre for å skape litt varme. Høsten kommer med deilige høstfarger og lengre kvelder. Kvelder hvor man ser lysene som er tent, og teppet som virker så trygt og godt.

Hodet mitt er rastløst for tiden. Mye som må skje, skal skje, bør skje, men jeg klarer ikke å fokusere nok. Denne uken er det mitt mål. Få hodet mitt på plass. Planlegging i større grad og få oversikt over gjøremål. For høsten er akkurat det. Enda et kapittel i dette året, og starten på noe nytt.

☕☕☕

“I’m jealous of the rain
That falls upon your skin
It’s closer than my hands have been”

Nå ligger jeg i sengen. Det regner ikke lenger. Men det går greit. Jeg er i Oslo igjen, i den trygge sengen min, og utenfor vinduet går kvelden sin gang. Den er lang, og jeg liker det. Og kanskje ligger du der et sted og tenker akkurat det samme. Det er det som er så fint med kvelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *