ON MY MIND

Enda en søndag som snart er over, og en ny uke begynner. Jeg har lagt meg merke at snøen har begynt å falle igjen, denne gangen med et sukk. Kroppen min lengter etter sol, varmere dager og litt farge i kinnene. Gjør ikke dere? Den siste tiden har jeg vært så travel at jeg ikke har klart å helt fokusere på hva jeg vil prioritere av tiden min på ting og tang. Som for eksempel at jeg valgte å se drøssevis av serie istedenfor å føne håret skikkelig; resultatet er at jeg nå er en stor floke! Haha, sikkert å sette det litt på spissen, men dere skjønner.

En annen ting jeg ikke har klart å prioritere skikkelig i det siste har vært meg. Det å stå opp litt før en egentlig må slik at man kan nyte en kopp te eller et glass med sitronvann.  Å spise skikkelig frokost før dagen våkner slik at man har nok energi. At leiligheten er ren og at jeg har friske blomster. Det virker som det man gjør til daglig og at det skal være lett å ha det sånn. Sannheten er at jeg den siste tiden, mest på grunn av praksis, faktisk ikke har orket! Det har vært trette dager som jeg kjenner jeg er glad jeg slipper nå. At jeg kan lese i bøker om kveldene, nyte morgenene og få inn rutinene mine igjen! Ah, jeg kjenner det skal bli godt.

 

Disse bildene viser så godt hva jeg craver om dagene. Litt solbrun glød, bøker, vin, frukter fra livet og å slappe av. Fy søren så mye jeg har kikket på reiser den siste tiden! Alt fra Dubai, til Bali, til Paris, ja. Jeg vil reise. Det kom for meg hin dagen at jeg ikke har vært på ferie siden New York, det må ha vært i 2015… det er lenge siden! Jeg har ikke hatt vondt av å ikke reise, jeg har faktisk hatt det fint uten, men jeg kjenner at jeg nå trenger å komme meg til varmere strøk. Det skal bli så godt! Innen kort tid har jeg planlagt Paris (hvor mange ganger har jeg ikke sagt det tidligere!). Nå er det virkelig planlagt, og jeg gleder meg til å bare være meg på en café med en kopp kaffe for å se på mennesker. Livet. 

hva craver du?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *