nytt år, ny almanakk til deg!

skrevet i samarbeid med Personlig Almanakk

For en respons det var på videoen i går! Haha, så mange koselige tilbakemeldinger, og jeg som trodde det skulle rart og awkward, hallo, det skal bli mer av slike videoer siden dere likte det 🙂 Til neste gang skal jeg ha et tema som jeg skal snakke om, hehe.

Uansett, skolen har startet, mange rutiner som flyr rundt og som ikke helt har landet enda. Derfor har jeg gått til anskaffelse av noe helt elementært, nettopp en personlig almanakk. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg kun bruker de som man kan designe selv fra personligalmanakk.com, og det er fordi de blir litt mer personlige.

På forsiden har jeg et bilde som jeg blir utrolig motivert av og klarer å fokusere ekstra når jeg ser. Det er meg, på tuppen av Trolltunga. På baksiden har jeg valgt å plassere bilder med mine nærmeste, fordi jeg savner familie og venner. Det er godt å ha de med seg, se på bildene, og da føler du deg med en gang litt hjemme hvis man kjenner savnet ekstra en dag.

Fordi dere er så gode lesere, har jeg fått lov til å gi en almanakk vekk til en av dere! Kommenter i innlegget, gjerne hvorfor akkurat du vil ha den, men kun “ja” er godkjent. Bare kjekt for meg å lese 🙂 Kårer en vinner i kveld! 

Personlig almanakk kan du finne på hjemmesiden deresher, eller på instagram @personligalmanakk 🙂 Tagg gjerne bildene deres med #personligalmanakk, eller følg dem på facebook her. Følg de gjerne på snapchat, under @pers_almanakk 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *