når et bilde får deg til å føle

sponset produkt

Jeg visste ikke hva kunst betydde før jeg fikk mine første bilder. De har gjort at jeg føler meg hjemme og avslappet på rommet. Det har gjort at jeg har begynt å få en interesse for å samle på flere bilder. En dag skal jeg ha en egen leilighet, og den skal være proppet av kunstverk og bilder som jeg føler noe for. Det har betydning for meg.

Disse råe bildene er fra Desenio , og de har jeg lagt min elsk på. Den litt edgy og kule Kate Moss, møter ville og enkle kaktus. Ah, jeg kjenner jeg blir lykkelig av å se på dem, og tenke på at de er hos meg, i leiligheten min, og det vil de fortsette å gjøre. Desenio har et stort utvalg av Plakater og den kategorien jeg liker best er absolutt Inspirasjon. Så, nyt bildene på siden, så kan du gjøre et godt kjøp hvor du får 25% rabatt med koden SILJEOKLAND.

Jeg ligger i sengen og har latt dagen gå forbi, igjen. Selv om jeg har vært på et par møter, og ser at tiden fremover blir utrolig (!) hektisk, så vil den inneholde mye fantastisk og mange utrolige og spennende opplevelser. I morgen reiser jeg til Bergen, og jeg har ikke pakket. Kanskje blir det litt slik når man gleder seg, at man glemmer å telle ned. For plutselig var dagen her, og jeg kjenner det skal bli godt å klemme vennene mine i hjel.

I know that I have a lot of international readers, so I´ll start posting in English version in every post. I love my posters from Desenio, and I love the edgy Kate Moss. Get 25% off with the code SILJEOKLAND. / Now I´m lying in bed, and I´m thinking of tomorrow. Ready to fly home for the weekend, and I can´t wait to hug my friends and family.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *