"notice"

Høsten omfavner oss med varme farger på trærne, sur vind og regn som lager musikk i det de faller ned på vinduene. Den lar solen gi oss et hint av varme, mens skyggen lar oss ønske tepper velkommen. Rosa kinn, hansker og paraply. Gode jakker, varme kopper med kakao og mer tid inne.

Vi har så mye å være takknemlig for og jeg er så glad i høsten. Vi må se skjønnheten der vi går, og jeg ser det hver dag. Når jeg sitter på trikken og hører på musikk. Bladet som faller fra treet i det jeg går forbi. Peislukten når noen brenner i peisen. Det er så små ting, men det er så mye fint.

“The world is so beautiful. People nowadays forget to stop and appreciate what the world gives us. That´s something that should be fixed. People need to notice.”

Dagene går i surr og i ett sett. Jeg kjenner jeg er sliten og trøtt. Studier er tøft, men det er verdt det. Jeg trives og kjenner at jeg bruker det jeg kan på noe jeg vil. Kveldene bruker jeg på å tenne lys, legge over meg et teppe og se på serier, eller lese i en bok eller to. Det er det jeg liker å bruke dagene etter praksis og endeløse studiegjøremål på. Det er det jeg blir lykkelig av. Hva gjør deg lykkelig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *