New week, new changes

      Når jeg ser tilbake på hvordan formen min var for litt over et år siden, undres jeg i hvor den har tatt veien det siste året. Mye stress med skole, russetid, nye planer og annet tull har satt sitt preg og jeg har på en eller måte klart å prioritere det jeg liker aller best. Nemlig trening. I morgen skal jeg på jobb hele dagen, men jeg fikk meg ikke til å sove. Jeg fant ny motivasjon for litt siden både på grunn av nye samarbeidspartnere, men også på grunn av meg selv. Til slutt klarte jeg vel å innse at det var på tide å starte på nytt.

Blanke ark og ny motivasjon, klar for trening og nye mål! Når passer det bedre enn en mandag? 

Under ser dere noen bilder som jeg i hovedsak har tatt for min egen del. Dette var på den tiden jeg var utrolig tilfreds med slik jeg så ut, og holdt meg frisk og fin i formen.

nnn trening2 treningq

På denne tiden var jeg stor tilhenger av pilates, yoga og styrketrening. Nå starter jeg på disse tingene igjen, og håper at jeg snart er tilbake i samme form, kanskje enda bedre!


Hvordan finner du motivasjon til å trene? Har du noen tips?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *