neste torsdag skjer det

Thomas Fredriksen / SiOst

Halloen, gjengen min! Nå sitter jeg i sengen, med nybakte sunne sjokoladekjeks og pepsi max ved siden av. Det skal bli så godt å bare slappe av i helgen, ikke noe fyll og tull. Jeg skal ærlig innrømme at jeg merker at eksamenen nærmer seg med stormskritt, og det er vanskelig når man har dårlig samvittighet uansett hva man gjør.

Disse bildene ble tatt den dagen vi hadde shoot, og jeg elsker bildene. Gleder meg til å se de i butikk, for å si det sånn! Det ble tatt så mange bilder, at jeg deler de litt opp, slik at det ikke blir så mye på en gang 😉

Apropos shoot! Hold av neste torsdag, 24 november! Da er det åpningsdagen for On:U på Oslo City for dere som vil være med! I løpet av helgen/begynnelsen av neste uke vil jeg gi vekk en Daniel Wellington klokke, så følg med! I tillegg blir det gode rabatter for dere som kommer på åpningsdagen. Det er da kl 10:00. Håper å se mange av dere der!

Nå ligger jeg støpt i sengen, klar for å spise en av de nybakte sunnere sjokoladekjeksene jeg har laget, mens jeg hører litt på julesanger fra Kurt Nilsen. Ahh, ingenting annet lager mer julestemning. Håper deres fredagskveld blir fin, så snakkes vi imorgen, med en litt annen type innlegg – gled dere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *