NÅR NOVEMBER ER OVER


I morgen er det første desember. Første desember?! Er det mulig? Tiden har bare forsvunnet fra fingrene mine, slik som sanden på en strand. Som vinden som fyker forbi deg og pisker deg forsiktig i ansiktet. Jeg har gått rundt og gledet meg så mye til å spille julemusikk på full guffe… eller la oss si det slik; det har jeg allerede gjort… 🙂 Klarte ikke dy  meg! Jeg har gått gatelangs med “O holy night” fra Mariah Carey på ørene, og danset og sunget for full hals! Noen gleder i hverdagen må man jo ha! 

 

Dette antrekket var sterkt ønsket på Instagram, så da kjører vi på med dette. Den rosa genseren er så deilig, og den grønne jakken gjør at jeg føler at jeg går rundt med en god dyne.. Den er sååå myk! Har dere lagt merke til solbrillene forresten? E l s k e r  de! Gjett én gang hvor de er fra? …… Ebay! Kostet meg under 20 kroner 😉


 I dag har vært en helt grei dag. Har løpt rundt og gjort flere møter, mens jeg har prøvd å jobbe innimellom. I går var en veldig alternativ dag, hvor jeg startet dagen med å svømme med Kamilla. Deretter bare det på karrieredag og senere teater på kvelden. Dagen i går er så ulik dagen i dag, men jeg står likevel igjen med en så god følelse. Jeg tror det handler mye om at jeg er fornøyd med hvor jeg er i livet, og at ting faller på plass. Kanskje har det vært at jeg har drukket et par kopper kaffe, eller at jeg har hatt mye å gjøre. Eller, kanskje det bare handler om at jeg har funnet mine lidenskaper.b

be happy!

Sko fra Zara, 
bukse fra BikBok, 
genser fra Basic Apparel, 
jakke fra Svea

xX

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *