namaste & regn

Det første som møtte meg i det flyet landet, var en mildere temperatur og solskinn. Det har vært litt (+++) for mye regn for min smak nå som jeg har vært hjemme, og det var derfor godt å vite at værmeldingen i Oslo ser hakket bedre ut de neste ukene. Selv når det regner er det varmere dråper! Haha, godt å være tilbake i hovedstaden hvertfall!

Jeg har fått så mange spørsmål om smykkene mine, og derfor tenkte jeg å vise dere i detaljer.

Fra venstre er det gullring fra On:U, gullring i forgylt sølv fra Enamel Dk, gullring fra Jane Kønig, gullring i forgylt sølv fra Enamel Dk og helt til høyre er det gullring fra Dyrberg Kern.
– Jeg elsker dem alle, og jeg bruker de hver dag. Går jeg uten føler jeg meg naken.

Øverste smykke er arv fra farmor. Noe av det kjæreste jeg eier ♥ og det andre er gullsmykket fra Syster P med skriften “Namaste”. Disse er blitt en stor del av meg, og jeg føler meg så vakker med to smykker på. Den ene av personlig tilknytning, men den andre fordi namaste

kommer opprinnelig fra sanskrit, det gamle Indias språk for lærdom og litteratur,
og betyr omtrent «Jeg bøyer meg for deg».

På en måte minner den meg på om å være ydmyk og åpen for alle mennesker jeg møter. Og hvor fint er ikke det?

Toppen min er fra BikBok.
Fått så mange kommentarer på den, elsker fargen. Den er så nydelig til svarte jeans eller hvit bukse / shorts.

Funny story- time? Vel, jeg lagde digg laks med hvitløksmarinerte gulrøtter og sukkererter, og gjett hvem som satt sukkererten i halsen og ikke fikk puste? Jeg stod der, hostet og hikset, til jeg fikk den opp, sammen med maten…. Anyyyway, diggere mat skal man lete lenge etter. Så digg, enkelt og billig. Oppskrift kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *