my girl squad: event med nouw

inneholder lånte produkter

wine, dine and laughter

Gårsdagen var en skikkelig hit! La oss si enkelt og greit at denne uken har vært hektisk fra start til slutt, men det er så verdt det. Og ikke nok med det, men så var det så gøy på eventet i går med @Nouw . At gjengen fra Sverige kom, og at vi fikk samlet en knippe jenter fra Norge var så kjekt. Som @Ingridbjugan sa: “Visste ikke at du hadde dialekt!” Det er rart, vi føler jo at vi kjenner de fleste, men egentlig gjør vi ikke det. Så derfor er det veldig godt med sånne tilstelninger. Mange klemmer, latter og god mat hos Albert Bistro. De har som motto “A little piece of Paris in Oslo” så hvis du liker fransk cuisine, er dette stedet for deg!

Så fint arrangert av @karolinesmadal @elinskoglund @tessb . God stemning fra start til slutt!

Fine @henriettehonsrud. Dressen min fikk jeg låne av Day Birget et Mikkelsen, 2ND DAY, og den er så klassisk og kul. Jeg digget den med røde sko og rød veske. Litt farge må til!

Flinke Annie tok bildene!

Du vet når du har god tid, så ender du opp med å få dårlig tid? Jeg skulle pakket bagen, gjort meg klar, og vært fiks ferdig nå egentlig, så jeg får sette igang og gjøre meg klar. Bursdag, deretter hytten for helgen! Det blir godt å se familien igjen!

God helg mine knupper!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *