MITT 2017

Hei og hallo 2018! Jeg skal starte med å beklage litt for få oppdateringer. Eller jeg beklager ikke, men det er en forklaring. Denne julen har jeg senket skuldrene, latt øynene være lukket mer enn jeg kan huske tidligere, og jeg har nytt hvert minutt med familie og venner. En fantastisk jul, og en nydelig nyttårsaften som ga meg tidenes bakfylla. Jeg er enda bakfull, to dager etterpå… I går klarte jeg så vidt å stå oppreist uten å måtte løpe til toalettet…. Anyway! Nå er jeg tilbake, skikkelig klar for et nytt år, og jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer!

Jeg tenkte derfor for dere som er nye og gamle og se på et tilbakeblikk på det året som har vært. Herregud så gøy jeg har hatt det, og så mange kule og fantastiske folk jeg har møtt!

januar 

Jeg feiret bursdagen min med en bukett med mennesker som jeg bryr meg veldig om. Kvelden var litt som bildet over; blurry. Akkurat som fester skal være 😉

    februar

Jeg var en del på hytten med familien, gikk mye turer sammen med familie og venner. Det å være ute gir meg så mye.

mars

Jeg var på event med Nouw. En dag jeg er takknemmlig for, samme som alle jentene. Jeg har funnet venninner jeg er blitt veldig glad i, og som jeg er ydmyk over å få kjenne. Dette antrekket følte jeg meg helt rå i. Jeg skrev også et blogginnlegg om selvfølelse og “vinkling” på bilder. Det kan du lese her.

  april

Var på photoshoot med Styleagency sammen med Øyvind som tok bildet. Jeg ble i tillegg fortalt at jeg var en av finalistene til “Årets Stylista 2017.” Det var helt utrolig.

mai

Begynte mai med å reise til København sammen med L´Oreal. Det var en dag, og vi brukte hele den fine dagen i en av de fineste byene mener jeg. Det var en helt sinnsyk dag for å være ærlig, men kroppen var sliten da jeg landet i Norge igjen.

Senere i mai dro vi med Yves Saint Laurent til Stockholm for en kveld med fest og moro. Jeg tok med meg Kamilla og det må være en av de fineste døgnene jeg har vært borti. Det var minnerikt, uforglemmelig og magisk. Jeg kommer alltid til å huske den reisen.

For å ikke glemme at jeg møtte Kenza og vi tok bilde sammen.

Jeg skrev også for Shape Up om kropp og hvordan jeg ser på meg selv. En av de mer stoltere øyeblikkene mine 😉 Uansett hvor stort eller lite noe er, så er det viktig å sette pris på og være stolt over de øyeblikkene man kjenner på sulten etter noe mer. Aldri slutt å være sulten på mer!


juni

Vi var plutselig 1/3 sykepleiere og jeg følte meg voksen, eller litt mer voksen enn jeg var. Nå er jeg halvveis i utdannelsen og føler meg enda mindre enn jeg var! Haha, det er rart det der. At jeg skal kunne “alt” jeg må for å kunne hjelpe andre om bare ett og et halvt år. Ikke klar!

Så kom det viktigste og stolteste øyeblikket i år. Jeg har jobbet for dette i tre år, og da de ropte navnet mitt og sa at jeg var “Årets Stylista 2017” kunne jeg ikke tro det. Hadde jeg faktisk vunnet?! Uforglemmelig.

Var på Nouw sin sommerfest sammen med gjengen. Et bilde sier mer enn tusen ord? Absolutt.

Jeg ble frontet i magasinet Moden og følte meg beæret over at de ville fronte meg.

Første del jeg har gått gjennom føles så rart.  Det har så skjedd så mye den første delen av året, og følelsene jeg står igjen med er at jeg føler meg heldig og utrolig glad. Glad for at jeg har gjort så mye, men også glad for at jeg har kombinert skole og bloggen. Jeg gleder meg til nye utfordringer og er klar for det 2018 bringer!

Nå har jeg akkurat spist middag, første middag i 2018 i leiligheten. Nå skal jeg rydde og vaske leiligheten slik at den er klar for i morgen. Da starter skolen igjen, og vet du? Jeg er så klar!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *