mine gode og dårlige kvaliteter


Tjohei!
Endelig er sommermåneden her, men vi kan ikke skryte på oss et fint vær her i Bergen, altså, det regner og jeg holder på med storrengjøring av leiligheten. Så kom jeg til å tenke på hvilke gode og dårlige egenskaper jeg har..

MY GOOD QUALITIES

“she had this way of always finding the good and believing in everything despite all that she had seen. and that is what i loved the most – the pure magic of her undying hope.”


JUST DO IT
– Ofte hvis det er ett eller annet jeg blir utfordret til, la oss si å være foredragsholder, eller gjøre tiltak for at jeg skal utfordre meg, tenker jeg ofte lite og sier “ja” før jeg får tenkt skikkelig gjennom det. Det har sine positive sider, fordi man får gjort ting og man kommer utenfor komfortsonen!

KEEP THE ONES YOU LOVE – Jeg er blitt mye flinkere til å dyrke det jeg liker og de jeg liker. Å beholde de du er glad i, vil si at du holder kontakten med de du vil holde kontakten med. Det handler om prioriteringer, og jeg har blitt mye flinkere til å gjøre det som er bra for meg. I tillegg er jeg blitt enda flinkere til å besøke familien, fortelle dem at jeg er glad i dem og at de betyr mye for meg – husk alltid det! ♥

SEEK THE POSITIVE – Litt det samme som punktet over, men jeg er blitt flinkere til å gjøre det som gjør meg glad. Trening, turer, god og sunn mat, yoga, familie og venner. Innimellom er selvfølgelig litt bobler i glasset gøy, men jeg har forstått at jeg ikke trenger det like mye for å ha det bra. Og alltid være positiv, optimistisk og være glad for utfordringer!

SPEAK YOUR MIND – Hvis jeg føler for noe, sier jeg det. Angrer som regel ikke på noe jeg har sagt, fordi jeg står for meningene mine. Skriver jeg et innlegg, lar jeg det stå. Føler jeg noen blir behandlet dårlig – gir jeg beskjed med en gang.


MY LESS GOOD QUALITIES… 

MESSY HEAD – Kreativiteten til dette innlegget kom nå som jeg sitter her, i sengen, med masse klær rundt meg som jeg bestemmer meg for om jeg skal gi vekk eller beholde. Jeg ser haugen med ting på skrivebordet som hoper seg opp. Jeg er alt for rotete, men klarer å ta skippertak innimellom. Jeg er en rotekopp 🙂

LOVE MY IPHONE – Dette får jeg høre ofte fra foreldrene mine.. Det er ikke det at jeg er avhengig tror jeg, men det er mer den at jeg ikke har noe annet å ta meg til. De ukene jeg har vært uten telefon da jeg ventet på ny, følte jeg ikke at jeg ikke hadde noe livsviktig, det var mer en lettelse! 

you can follow me on instagram / siljeokland

Grunnen til at jeg kun tar to punkter med negative ting, så er det fordi jeg mener at man alltid skal fokusere på det positive, se det gode og ikke bry seg så altfor mye om det mindre gode 🙂 Nå er det nok, nå skal det bli ryddig – jeg får komme meg i gang igjen! Håper onsdagen deres er bra – hvis ikke? Gjør den bra!

See you, my loves.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *