MINE FAVORITTER PÅ INSTAGRAM

Hei dere! Jeg lovet dere et innlegg om noe kult, og derfor tenkte jeg å dele mine 5 favoritter på Instagram som jeg må sjekke daglig. Det er for å hente inspirasjon, le, finne glede og få nye ideer. Det er rart hvordan man kan føle at man “kjenner” noen gjennom sosiale medier, men disse er bare så kule og virker genuint så lidenskapelig for det de driver med, og det inspirerer meg!

five accounts I can´t live without...

Første person ut er Matilda Djerf!. Denne jenten har vokst så det siste året, og dette er en person jeg håper jeg møter en dag. Hun virker så hyggelig, er nordisk og har verdens v.a.k.r.e.s.t.e hår! Feeden hennes er så nydelig, både romantisk og wanderlust. Jeg får lyst til å gjøre akkurat det hun gjør når hun gjør det. Det viktigste er at hun står for å vise at man skal elske seg selv og sprer budskapet om å være bestevenn med seg selv og kroppen sin.

 

Andre person er Kristin Laura, eller Kristin Johns nå etter hun giftet seg. Hun er en jeg følger både på Instagram og YouTube. Hun oser av glede, inspirasjon og at hun har verdens skjønneste hunder gjør at hun er en jeg gleder meg til å se noe nytt av hver dag!

 

Sååå har vi altså verdens skjønneste hunder og de har sin EGEN Instagram. Camper & Honey er en Instagram for den som elsker hunder, eller den som har lyst å le. Disse to hundene er så nydelige. Camper (gutten) er litt goofy, men så bamsete og vimsete. Jeg har falt skikkelig for han, om jeg kunne valgt én hund, hadde det vært han! Honey Bee (jenten) er det nyeste tilskuddet, og hun virker som en energisk liten diva som er eventyrlysten og vill på livet. Denne brukeren v.i.l du elske!

 

 

 

Cinda Phraph er en super chic jente som legger ut helt fantastiske bilder. Hver gang hun poster tenker jeg at jeg må revurdere feeden min og hvis jeg trenger litt inspirasjon til det klassiske, er det hennes profil jeg besøker.

 

Taylor LaShae er den ultimate baben med 70s vibes. Denne jenten klarer å få alt til å se vakkert ut. Da jeg skulle klippe lugg sjekket jeg bildenes henne nøye før jeg fant ut at kan hun, kan jeg! Jeg elsker den retro hipster stilen hennes, og dagdrømmer meg ofte bort i bildene hennes!

 

Har du noen favoritter? xX

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *