make time for me-time

inneholder sponsede produkter

Me- time is the best time…En hektisk uke er forbi, helgen er over, og jeg startet dagen med å knuse vannflasken min i gulvet på skolen. Skikkelig blåmandag med andre ord! Så derfor tok jeg meg friheten, etter oppgaven var levert inn og et møte var over, å dra hjem, av med buksen og hoppe i sengen. Her skal jeg bli resten av kvelden, skal kose meg med en god bok, tente lys og disse nydelige nye produktene fra Elizabeth Arden og Mild H Beauty Press . Disse ansiktsmaskene fra Rituals er utrolig gode. De bretter du ut, og legger over ansiktet. Perfekt til et lite bad…..

White Tea – dusjsåpe. Lukter utrolig godt, og var med i bagen til hytten i helgen. Elsker duften. Favoritten min må nok likevel bli krukken med body lotion. Den er såå god, og lukter himmelsk.

Har dere forresten lest “Calender Girl”? Jeg er på første boken, falt ut en stund, men den er så spennende! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *