LYSERE HÅR FOR VÅREN

annonse / sponset behandling

 

 

I går var jeg hos Maria hos Head Frisør igjen, og det var både godt og på tide for håret og meg at vi tok en tur tilbake til mitt “one to go to” sted når det gjelder hvem jeg stoler på med håret mitt. Head Frisør er det stedet jeg har gått til de siste årene, og jeg er sikker på at det blir slik en god stund fremover. Maria skjønner meg, hva jeg ønsker og leverer alltid!

 

Vi gikk for lysere tupper og beholdt det litt naturlig i bunn, litt fordi det blir en naturlig overgang og fordi det enda ikke er blitt så varmt ute, så håret vil bli enda lysere de neste månedene. Håret ble i tillegg klippet litt opp, og det hadde det godt av. Hårklippen er unnagjort og jeg inntar våren!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det gjerne igjen; hvis du lurer på hvor du skal gå, så er det Head Frisør, som ligger i Hegdehaugsveien! Ut mai får du 10% hvis du går til Maria (min frisør). Anbefaler de så sterkt <3. Det er mange som har spurt i det siste, og det tar jeg bare som et megakompliment!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *