love me spring

//skrevet i samarbeid med Rabble

Nå som våren springer ut for fullt og man kjenner solen varme godt, er det på tide å rydde litt i sminkepungen og tilføre produkter som oser av friskhet og kvalitet! Hva er vel bedre enn å handle i favorittbutikkene med gode rabatter og kampanjer? Rabble er som sagt en nettsiden som leverer rabattkupponger til alle de største nettsidene, og det er superenkelt og gøy å shoppe sminke på nett da! Man får akkurat det man ønsker, men billigere enn vanlig! 🙂

Under har jeg funnet frem noen av mine gamle gode favoritter, og så noen nye freshe tilskudd i samlingen min! Den kan vel aldri bli stor nok, hehe?

eleven12

For eksempel hos Eleven, finner man masse billige sminkeprodukter, med utrolig god kvalitet. Vi snakker mine favoritter of all time!

1 HER 2 HER 3 HER

blivakker2

Hos BliVakker finner man stort sett alt man trenger for en enkel og fresh hverdag. Disse strikkene er alltid med meg. Teen er på “må ha” listen min, og jeg bruker jevnlig tannbleking, og denne er så bra!

HER 5 HER 6 HERyves3

Disse nydelighetene skal bli nye tilskudd hos meg! De finner du hos YvesRocher.

7 HER 8 HER 9 HER


Jeg er klar til å ta fatt på vårens solglade måneder med disse gode produktene, du kan sjekke ut Rabble sin oversikt over alle skjønnhetsbutikkene på nett HER. Kos dere med vårshoppingen ?

Innlegget inneholder annonselenker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *