lost in the archive


Endelig tilbake, og den følelsen er bra!
Jeg skal være helt ærlig med dere og si at formen varierer veldig. Jeg har nemlig fått påvist borrelia. Egentlig så ville jeg holde det unna bloggen fordi jeg vil at dette skal være et sted for inspirasjon og glede, men jeg ser at det kommer helt an på hvordan formen er. Derfor forteller jeg det slik at dere forstår litt hvorfor jeg noen dager ikke oppdaterer dere.

 
​Disse bildene ble knipset for en stund siden, og det er bra når jeg ikke er i form til å ta nye. Jeg er så glad for at dere har lagt igjen kommentarer, spesielt på sist innlegg. Så kjekt å lese om deres dager! 
Nå skal jeg ut til mamma og pappa, for å slappe av. Ha en fin dag videre. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *