LETS MAKE IT A GOOD ONE

Samme som mange andre, har jeg satt meg noen mål i det nye året. Litt fordi jeg tror man får en “større” motivasjon av at man begynner på nytt. Man går inn i den modusen og tenker at nå, ja nå skal jeg bli flink til ett eller annet. Jeg har endret tenkemåten litt, det vil si at jeg fra nå av skal se for meg at jeg skal jobbe fra dag til dag, og ikke år til år. Ta dette ned på makronivå og jobbe med meg selv hver dag. Så derfor valgte jeg å tømme hele leiligheten for klær og rot i går, og holder søren meg enda på å rydde! Er det mulig?! Men jeg vet det vil bli bra til slutt og da har man som sagt en ny og ryddig sti som man kan gå ut i fra!

//2018, hello! Like everyone else, I´m trying to be better this year. Sooooo I decided to throw all my clothes and stuff on the floor to clean my apartment… well, I´ve been cleaning two days now…The good thing is that it will be totally ready for the new year. New year, new me. But from now on, I will try to be the best version of myself everyday, and “a new day, a new opportunity to do good.”

be your best

 

Visste dere at jeg har en tatovering som har akkurat de ordene over? De betyr så mye for meg, og står for at man ikke trenger å være aller best i alt, men at man skal være den beste versjonen av seg selv. Gjøre det beste man kan, men først og fremst være en god person. Det er noe jeg lever etter hver dag.

//Did you know I have a tattoo that says “be your best”? They mean the world to me. Be the best version of yourself, and be good. I live by that every day.


 

dress / BIKBOK
shoes / BIANCO 

Jeppsi, da får jeg gå tilbake til ryddingen… jeg har en hel del før jeg sier meg ferdig for kvelden. Snart er det helg igjen allerede, tenk det! Well, let´s make it a good one, should we?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *