lemons and lipsticks

photo: madeleine bugge karlsen

Tenk at noe så rart kan kombineres, og likevel føles så rett. Jeg stod opp, dro på skolen, var i forelesninger om celler av alt, og studerte. Var en student. I de timene jeg hadde fri videre tok jeg en kaffe eller to og kjøpte med meg vårruller. Noe så enkelt. Hektisk har dagen vært. Deretter bar det på neste forelesning etter en koselig time eller to med fineste Madeleine. Hun bor i London. Rart at jeg ikke har sett henne siden Oslo Runway i fjor, og likevel er samtalen så fin. Hun er så god.

Etter forelesning nr to i dag, dro turen rett videre til Mardou & Dean sin nye visning. På en parkeringsplass. Så rått. Så tøft. Der var lille jeg, bokstavelig talt, i en blanding av det som føltes Fast & Furious sammen med Vampire Diaries. Street fashion. Mye mingling. Folk som ikke kjenner hverandre, men som later som det. Dansing- mye dansing. For en dag, og for en kveld!

Tenk at en blanding av det å studere, og dra på slike eventer føles rett. Så ufattelig rett. Jeg kommer til å sove godt i natt for å si det sånn. (med tanke på hvor lykkelig jeg er, og hvor mange glass jeg fikk i meg ;-))

psssttt…. har forresten laget ny videoblogg, kommer i løpet av morgendagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *