leather, oh leather


God kveld dere!
Endelig er jeg tilbake i sengen, skal straks lukke øynene mot en ny og hektisk dag i morgen, men før det, ville jeg bare kjapt innom. I dag tidlig dro jeg på pressefrokost hos Mildh Press, bildene fra den kommer i morgen tenker jeg. Så mye fint, og så insta-vennlige bilder det ble av det! Haha, ingenting er bedre, eller hva? 😉

Jeg løp hjem for å jobbe litt med oppgaven min etter frokosten, og siden har jeg vært på jobb. Det tar på når alt er nytt og det er forskjellig fra det jeg har opplevd før. Jeg lærer, og tar til meg alt jeg får se og gjøre, så håper jeg gjør en god jobb!


Jeg lover dere en ny videoblogg veldig snart siden så mange har gitt uttrykk for det, og så blir det en god dose med bilder i morgen! Nå må jeg legge meg. Jeg er så innmari lykkelig, glad og stolt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *