LAUNCHING: ON:U x SILJE ØKLAND

Okei, denne posten har jeg gledet meg som et lite barn på juleaften til, jeg har bare ventet til jeg har funnet ordene – fordi jeg er målløs. Da jeg startet å blogge, var det i hovedsak fordi jeg trengte et sted å være kreativ, skrive ned tanker og føle at jeg kunne være på et annet plan enn det som skjer ellers i hverdagen. Det er min lille dagbok.

Vel, for noen uker siden, var jeg på et møte som gjør at jeg går en utrolig spennende høst i vente. Da jeg ankom møtelokalet, satt jeg i resepsjonen og tittet forsiktig opp på en sånn plakat med en dame som har en klokke på armen. “Shit, hun er heldig, tenk å være en av de som er på plakatene.” tenkte jeg. Uten å tenke videre på det, gikk jeg inn med et smil, litt nervøs og veldig spent. Det viste seg at lille meg, den korte jenta som alltid har tullet med at hun er så lav, ikke rett for modelljobben, skal representere en ny kjede som åpner i november. Ja, du leste rett. Jeg, lille meg, skal være modell for den nye kjeden, ON:U!


“And in that moment everything was perfet. Not that kind of perfect where nothing is wrong, but the kind of perfect where the wrong don´t matter.”


ON:U
(som uttales on u), skal være en kjede som er tilpasset oss yngre. Personer i alderen vi er i nå, og stilen skal være en blanding mellom casual og edgy, men også avslappet og kul. Når vi har snakket om “looken” er det mørke trevegger, grønne planter, en enkel skjorte og den avslappende søndagsfølelsen. Det skal ikke være en perfekt illusjon om at alle ser perfekte ut.

Tenk, tenk at lille meg skal pryde plakatene i en helt ny butikk. Første butikk åpner allerede 24 november på Oslo City, og jeg håper du vil være med meg på denne dagen! Det blir spesielle rabatter for mine fine lesere selvfølgelig, og så blir det mange konkurranser på bloggen i samarbeid med ON:U – og så utrolig fine premier. Event kommer veldig snart!

Følg gjerne med videre, jeg synes dette er utrolig spennende! Du kan følge ON:U på instagram onu_official. Jeg gleder meg så mye til å ta dere med på dette prosjektet. Det blir photoshoot neste uke, og da skal jeg få filmet BTS. Dette blir så rått!

love, my loves

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *