lately from instagram

Skjermbilde 2015-05-07 kl. 11.10.48 insta2 insta2e Dette er det siste som har skjedd på min andre favorittplattform, nemlig instagram. Inspirasjon og en måte å oppdage og bli kjent med andre på. Jeg oppdaterer noen ganger flere ganger daglig. Følg meg gjerne @siljeokland eller HER . ?


I dag har jeg vært på behandling for ryggen, og det var på tide da jeg har nå ha begynt på min tredje uke med vondt i ryggen og jeg kan ikke forklare hvor  mye jeg gleder meg til jeg kan komme tilbake for fullt og på trening spesielt! Resten av dagen er det mye spennende som skjer da jeg skal være modell for Deguy. Det blir sminke og hår før tre antrekk skal vises frem. Håper på å kunne ta litt bilder. Snakkes i kveld!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *