kvinnedagen – giveaway

sponsede produkter

GRL PWR


I dag er dagen vår. Kvinnedagen er for meg blitt viktigere med årene. Jo eldre jeg blir, jo mer urettferdig synes jeg ting blir. Alt fra overfladiske ting som russesanger som diskriminerer jenter og kvinner ned i 13-årsalderen. Til at brystene til kvinner blir sensurert på film og tv fordi det er upassende. Altså, jeg klikker litt hver gang. Jeg skal ikke ta hele talen min i dag, men jeg vil snakke litt om å stå opp for seg selv og stå på. Min største inspirasjon er mamma. Hun har oppdratt meg til å stå opp for det jeg tror på, og tro på meg selv. Jeg har blitt lært opp til å være min beste venninne.

Burts and Bees


Jeg tenkte derfor å gi vekk to bokser med disse nydelige produktene fra Burt´s bees . Vi jenter fortjener en klapp på skulderen, og disse produktene er så gode og naturlige! Akkurat slik vi er.

En 100% naturlig leppepomade med nærende og pleiende granateple. Beskytter, mykgjør og pleier tørre og såre lepper. Granateple er rik på vitaminer og antioksidanter og har unike styrkende egenskaper. Bivoks pleier og hjelper med å bevare fuktigheten. Gir en hint av farge og en herlig fruktig smak.

– 100% naturlig
– Nærer & pleier
– Finnes i flere favoritt dufter

Du kan nå få kjøpt dem på apotek og på nettet!

Eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar!

#girls

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *