Kvelden før kvelden

Okei, så tok jeg meg et par dager fri. Med god grunn, for jeg har ikke lagt på latsiden! Mye som har skjedd, mange ting som måtte prioriteres – for eksempel jobb, hehe. Jeg har jobbet hver dag den siste uken, og har så å si kun bare vært på jobb og sovet. Thats it. Ellers har jeg pyntet gavene som jeg skal gi bort, og i år gikk jeg for en litt koseligere og mer personlig vri. Jeg gjorde hver gave unik, det satte sitt preg på stemningen også skal jeg si deg! De siste dagene har jeg ikke vært helt på topp i formen, har slitt med slapphet og feber, håper virkelig ikke det er noe som ligger og lurer, for dét har jeg virkelig ikke tid til! Ellers har jeg kjøpt en tidlig julegave til meg selv, som takk for året, takk for at jeg har jobbet på og takk for at jeg har gjort det jeg selv ville. Ah, elsker den allerede og jeg gleder meg uendelig mye til jeg kommer hjem til den! Noen som kan ane hva jeg har kjøpt meg? Tips: luktet av nytt kinn da jeg kjøpte den!


njj mke

Til noe helt annet har jeg trukket ut en heldig vinner som får en hyggelig julegave i år, både nyttig og fin! Den heldige er Andrea, du får en melding i innboksen din!

Nå har jeg selvfølgelig fått min dose med både Grevinnen og hovmesteren, men også andre kjekke filmsnutter som spinner julestemningen til topps. God jul, vi snakkes i morgen! ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *