KLART FOR SPØRSMÅLSRUNDE

 

Hei mandag! Jeg startet den med å våkne til tidenes during utenfor leiligheten. Tydeligvis skulle det være arbeid en mandag morgen klokken 08:15. Typisk! Uansett, det gjorde jo at jeg kom meg opp av sengen litt tidligere enn antatt for å ta fatt på jobbingen! Nå har jeg sittet med mails, litt videofilming og et par utkast som skulle bli sendt i noen timer, så nå tenker jeg å få i meg en kjapp lunsj før jeg skal innom på et lite møte. Det er en rolig mandag, men jeg kjenner at det blir noen timer til med jobbing litt senere. Det blir også litt matteregning litt senere.

Hi Monday! I woke up earlier than I wanted because some people were working next to my apartment. Anyway, it made me get up way earlier than I originally wanted, and thats good! I´ve been working; responding to emails, filming some videos and content, and now I´m heading to a meeting in a short time. 

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE! 

Siden det er en stund siden jeg hadde spørmsålsrunde, tenkte jeg det ville være gøy å kjøre på med igjen. Dere sender spørsmål inn som dere vil jeg skal svare på, så svarer jeg i løpet av uken. Planen er å gjøre det skriftlig, men hvis dere vil kan jeg gjøre det på video. Dere bestemmer!

I thought of doing a Q& A very soon, so send in your questions, and I´ll answer them in a post this week. You choose if you want it in photos and text or in a video. Hugs xX

 

 

SEND MEG DINE SPØRSMÅL ♥

2 Comments

  • Så gøy med spørsmålsrunde! Jeg lurer på om du har satt opp og designet bloggen selv eller hvem som gjør det? Og har du noe tips generelt til hvordan man setter opp/designer en blogg? Eventuelt hvordan man kan få hjelp til dette?
    Har nettopp startet en blogg via wordpress selv, og sliter litt med å forstå hvordan ting fungerer.. hehe.
    Sjekk gjerne ut bloggen uansett da 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *