– KICKS FLAGSHIP ÅPNING –

reklame

Dere som følger meg på snapchat og Instagram, fikk vel med dere at jeg var på nyåpningen av Kicks Flagship – store på Stortorvet. Det var en nydelig dag, og jeg synes butikken ser helt rå ut nå. God og stor plass, et sted hvor man kan boltre seg på alle de fine merkene som man kjenner fra før, men også nye som Laura Mercier og ByTerry. Merker som jeg har gledet meg til å handle i Norge! Ellers er jo merker som Bobbi Brown, Urban Decay og Anastasia, merker som er godt kjente og populære 🙂

På KICKS FLAGSHIP, kan du også få gjort behandlinger på deres egen avdeling for pleie. Brow bar, nail bar, makeup studio og behandlingsrom. Det er et mekka for sminke og hudpleie!

Det var folk fra alle aldre som var der. Noen kjente, og mange ukjente! Det var god stemning fra begynnelse til slutt. Fineste Chioma og Felicia!

Fine @xanjac

På grunn av nyåpningen, kan dere få 20% på alt til og med i dag lørdag 16.september. Så gå innom butikken, eller kjøp på nett på KICKS og få rabatter! Bruk koden under.

KICKSFLAGSHIP 

Jeg har allerede vært en tur rundt Sognsvann med Kamilla, og nå skal jeg hoppe i dusjen og dra innom Markedsdagen og KICKS for å handle en tur! Deilig vær er det i dag. Føles litt som sommer igjen, og det føles godt at Oslo smiler litt igjen. Ha en nydelig dag, og kos dere med shoppingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *