KEEP IT SIMPLE

annonse / lånt antrekk

Hei og god helg til dere. Hvordan har dere det? Jeg fikk ryddet litt i mailen i morges før det kom en god del budleveranser. Det passer alltid dårlig med leveranser, derfor kommer alltid alle samtidig! Haha, jeg ler. Jeg løp opp og ned trappen for å hente det ene og det andre de kom med. Slik er det å være i praksis! Heldigvis er jeg ferdig på tirsdag. Skal jeg være ærlig kunne ikke dagen kommet før. Forstå meg rett; jeg liker å være i praksis, men den kom på et uhyre dårlig tidspunkt med tanke på jobb og alt annet. Nå er jeg jo student først og fremst, men en av grunnene til at jeg liker studiet så godt, er jo fordi jeg nettopp kan kombinere det.

Hi, and hello weekend! How are you? I got to check my email briefly before tons of packages came on my door. I ran up and down the stairs between every delivery! Haha. That´s how it gets when I´m full time in practice. Fortunately I´m done on Tuesday! I really really can´t wait. Understand me correctly, I love being in practice, but these 8 weeks have been so hectic! 


Det store plagget for den O-store våren er flere sett. Jeg liker virkelig den enkle, men sofistikerte stilen man får, og hiver man på seg en litt oversized kåpe har man en et perfekt antrekk for både hverdag og til en sen middag eller et par drinker etter jobb. Mulighetene er mange!

This spring´s go to items for me must be the sets. It´s functional, easy and looks elegant and clean! I like 🙂 And with an oversized coat over you´re ready for both a day at job or out with friends after. 


 

bildene er tatt av Madeleine Lohne

Nå sitter jeg på toget, med snuten rettet mot Gol, nærmere sagt sofakroken med familien. Det er lenge siden jeg har kjent på en slik glede over å dra oppover. Kanskje fordi det er lysere og jeg gleder meg til å gå på tur i snø og sol. Men kanskje mest av alt tror jeg at det er et par sommerfugler i magen fordi jeg snart får se familien igjen. ♥ Ønsker dere alle en god helg!

Now I´m sitting on the train, with my nose ahead to the cabin, ready for a weekend away. I can´t really remember the last time I looked so much forward to going up there. Maybe its because I can´t wait to go skiing and enjoy lazy days. Or maybe the butterflies in my belly is because I´m soon going to see my family again! I wish you a good weekend! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *