just filmed another video

Hei dere! Ahh, denne dagen har vært skikkelig fin. Våknet av meg selv ett minutt før klokken ringte 08:00, og da hadde jeg sovet siden 2130! ER det mulig egentlig? Tror jeg trengte det! Jeg nøt den første av tre kaffekopper på sengekanten i dag, og jeg må bare si at jeg elsker (!) rommet mitt nå. Det føles så rolig, fredfullt og dette har absolutt blitt mitt fristed. Før var rommet mitt et sted jeg bare sov, men nå er det blitt stedet hvor jeg slapper av. Det er mange forskere som sier at rommet kun skal brukes til det, men nei, jeg trenger det til så mangt! Som å bare sitte og slappe av.

Som overskriften sa, har jeg filmet en ny video, og det er sminkevideo. Det er en god stund siden jeg filmet det sist og jeg har endret litt i det jeg bruker, så jeg tenkte hvorfor ikke. Videoen skal jeg prøve å redigere i morgen, så får vi se. Kameraet ville absolutt ikke fokusere så er mye dødtid! Haha, det er jo inn med blurry nå så kanskje det funker 😉

Nå må jeg rydde litt, så skal jeg nyte fredagskvelden! Det håper jeg dere gjør også! Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *