julegavetips til jente

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4HER / 5 HER / 6 HER / 7HER / 8HER

De siste årene har jeg ikke hatt noen spesielle ønsker til julen, men det som oftest går igjen, er ting som gjør at en føler seg bra. Jeg liker å ha en morgenkåpe å tulle meg inn i, noen tøfler å gå i, og en god duft til å ha på meg. Disse gavetipsene er ting jeg hadde blitt kjempeglad for, og håper at det er til inspirasjon for deg!

*

Jeg beklager for dårlige oppdateringer de siste dagene. Formen har ikke vært helt på topp, blandet med litt andre personlige ting, og da blir det deretter. Nå begynner ting å komme seg, og det merker jeg på både motivasjonen, formen og hvordan jeg føler meg generelt. Håper dagen din blir fin! 
Stor klem

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *