NERVØS FOR MORGENDAGEN

God søndag dere! Jeg har sittet med nesen nedi mattebøkene mine de siste dagene. Selv om jeg har lest har jeg gjort det på et skikkelig godt sted. I går morges bestemte jeg meg bare for å dra på Tjuvholmen og ligge der mens jeg leste. Det har resultert i en smårød jente som hadde lagt litt for lenge i solen… Jaja, hadde smurt meg, men tydeligvis ikke nok! Da er det jo veldig deilig å tenke på at det er meldt regn de neste dagene… Vi får håpe det gir seg og lar solen smile igjen veldig snart!

I morgen er det matteeksamen igjen. Dere vet at matte ikke er mitt fag. Altså vi har aldri klart å bli venner, forstå hverandre og jobbe sammen. Da jeg gikk på videregående husker jeg på en prøve at jeg ikke visste hvilket svar det var. Så jeg endte opp med å skrive “svaret er ___ , men det kan også være ___. Haha, hvordan er det mulig?! Jeg har gjort så mange oppgaver denne helgen, og jeg har lest meg opp, nå forstår jeg det, og jeg gleder meg til å være ferdig med dette faget. Jeg skal klare det, og det i morgen! I morgen er min dag. En ny uke, min uke, og da skal jeg klare dette store hinderet som har hindret meg fra å ta sommerferie i noen uker nå!

    

Jeg ville bare stikke innom, og si at selv om ting er vanskelig, og uforståelig til tider, slik matte var for meg en stund. Likevel vil det  åpne seg noen smutthull hvor man kan se lyset fra den andre siden. Det vil bli lettere, og jeg kan endelig si at matte og jeg kanskje ikke er blitt bestevenner, men vi nærmer oss. Vi er bekjente, og det gjør ikke noe å jobbe sammen. Endelig jobber vi sammen!
God natt dere, og ha en fin uke <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *