JEG ER MÅLLØS

Det siste året har bragt med seg så mye forskjellig, men mest av alt har jeg nytt det. 2016 var et år hvor jeg bestemte meg for at “neste år, det skal være mitt år.” Så da 2017 meldte sin ankomst, jobbet jeg. Jeg har jobbet hardt, studert og prøvd å kombinere begge deler. Det å studere sykepleie og ha bloggen og Instagram ved siden har gjort at jeg hele tiden har vært fremtidsrettet og målrettet. Nå står vi her på tampen av året; snart ferdige med Desember allerede. I går tikket det inn noen meldinger på Snapchat og Instagram av dere om at jeg er blitt nominert i Vixen Influencer Award. Det var helt surrealistisk. 

I fjor kunne jeg bare drømme om å bli invitert på festen til og med. Det siste året har gjort at jeg har skjønt at hardt arbeid lønner seg og at man kan klare det man vil om man ønsker det sterkt nok. Gjennom det siste året har jeg blitt kåret til “Årets Stylista” som er en pris jeg vil ta med meg resten av livet. Da jeg signerte med Stylista følte jeg at jeg hadde toppet kransekaken og at jeg hadde nådd toppen. Det har som sagt vært målet mitt i flere år, og jeg er så ydmyk over at jeg er kommet dit jeg er i dag.

you can do it, babe.

 

Jeg er blitt nominert i kategoriene

“ÅRETS MOTE – INFLUENCER” 
og
“ÅRETS STJERNESKUDD”

 


 

Jeg er så ydmyk, og setter så stor på nominasjonene at jeg er på gråten. Ikke fordi det er premien i seg selv som er målet, men det å se at jeg inspirerer og at alt det arbeidet jeg har lagt ned på en måte er verdt det. Det gir en mersmak og en drivkraft uten like! De andre i kategoriene er så flinke, og jeg er så stolt over at jeg er nominert sammen med dem.

Hvis du vil stemme på meg, hadde jeg satt utrolig stor pris på det, hvis ikke stem på noen av de andre du mener fortjener det! (Du kan stemme hver 12 time i 30 dager!) 

Du kan stemme HER

Tusen tusen takk for at du følger meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *