janne & julia : make your dream come true

For noen måneder siden fikk jeg se at en av bloggerne jeg kjenner fra Bergen har åpnet sin egen butikk, midt i hjertet av Bergen! Tenk så stort, kan ikke forstå hvor kjekt og spennende dette må være for utrolig dyktige Julia. Vi har flere ganger tatt bilder sammen og hjulpet hverandre, og jeg synes det ligger stor respekt bak det å starte for seg selv. Hun har pågangsmot og følger drømmene sine! Lite vet jeg også om at det ligger timesvis og ufattelig mye arbeid bak det å starte sin egen bedrift og få det til å gå rundt. Butikken er nydelig, hvit og minimalistisk. Jeg synes den er så fin!

Jeg har fått testet ut noen produkter fra merket Elde. Dette innlegget skulle kommet for lenge siden, men ting har kommet i veien. Likevel, da har jeg fått testet disse produktene, og de er veldig gode på huden. Gjør ikke huden fet, men gir den fuktighet og hydrerer.

Adressen er Strandgaten 66. Ta en tur innom hvis du er i Bergen, eller ta en kikk på janneogjulia.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *