Intervju i Bergens Tidene

Hei dere! Jeg ble på tirsdag som sagt intervjuet i Bergens Tidene, og det var litt spesielt, ettersom at det var et relativt personlig intervju med mine erfaringer i samfunnet. Det gikk overraskende bra, reportasjen ble flott og resultatet ble enda bedre ettersom at budskapet er det viktigte. Det begynte opprinnelig som et debattinnlegg, men journalisten ønsket å lage en sak av det siden hun syntes det var et såpass viktig tema. Nemlig utbrenthet blant ungdom i dagens samfunn. For hva er det egentlig vi streber etter i samfunnet? Hva ønsker vi å oppnå? Det var det jeg tok for meg da jeg skrev innlegget og sendte det på vegne av mine egne erfaringer fra da jeg var 17 og møtte veggen.

Forventningene til dagens ungdom sliter oss ut før vi har kommet ut i livet.

Som sagt, slik det står i artikkelen, så har jeg det bra nå, men det er kun på grunn av god støtte og trening at jeg fant en vei utenom mørket. For det er det som er skummelt; det er ikke alle som vet når man treffer veggen og hvor hardt man faller, og da er det greit å vite at det er noen der ute som har det på samme måte. For min drøm er nå å kunne sitte på benken i sentrum, se på folk som haster forbi, mens jeg sitter alene i min egen boble og nyter tiden. Jeg har lært meg å slappe av, men det er enda viktig at vi ikke forventer for mye av oss selv. Responsen jeg har fått på innlegget og saken har vært helt enorm, og jeg er rørt over hvor mange som viser støtte. Det var ikke medlidenhet som var tanken bak det, men det å opplyse og kaste lys over en sak som jeg mener fortjener å bli skrevet, hørt og sett i dagens samfunn når det omhandler så mye mer enn bare meg selv. flinkpike041 Nå sitter jeg i sofaen og gjør ingenting- og det passer meg utmerket. Du kan lese hele intervjuet her.

1 Comment

  • Viktig sak! Kjenner meg godt igjen fra slitenheten din, men dessverre kan jeg ikke si det er fordi jeg var så flinke pike. Sterkt at du står opp og frem for saken! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *