inspirasjon til alternativ 17. mai – antrekk

reklame

Den fine dagen nærmer seg med stormskritt. Sist jeg sjekket følte jeg vi enda var i februar og våren ikke meldte sin ankomst enda. Tiden flyr avgårde! Tenkt snart er vi i juni, og det skal bli veldig godt 😉 Jeg tenkte å vise dere noen forskjellge antrekk som man kan bruke til inspirasjon istedenfor det som er normalt, nettopp bunad. Det er perfekt til å ha isedenfor, eller å bytte til senere, når kvelden nærmer seg. Jeg har vært innom Lindex og BikBok for å finne mine favoritter

festlig antrekk

Her tenkte jeg med en gang at jeg kunne spille på den skjønne og nydelige kjolen. Holde det enkelt, men lekende. Hårbøylen gir et preg av sommerlig, og synes det passet godt. Den enkle trench coaten gjør at helheten blir yndig og fin.

Du kan evt bruke et annet type hårbånd hvis du vil holde håret på plass, eller være litt mer kul i looken.

Kjole BIKBOK / her
Hårbøyle BIKBOK
Sko NELLY

mer avslappet

Avslappet trenger ikke nødvendigvis bety ikke kult. Jeg digger denne genseren, buksen og beltet. Jeg har brukt den i så mange anledninger. Passer til alt! Til og med 17. mai 🙂

Genser LINDEX / her
Bukse LINDEX / her
Belte MARKBERG

Hva tenker dere om antrekkene? Har dere planlagt antrekket for 17. mai?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *