in my own bubble

reklame

Musikk betyr ro for meg. Musikk, for meg betyr at man går fra den hektiske hverdagen, og stepper inn i en egen boble. Man kan lukke døren til mas og fjas og være litt for seg selv, mens man hører på musikk.

Er det noe jeg aldri går uten, så er det ørepropper eller hodetelefoner. Jeg har aldri lagt så mye penger i å kjøpe noe dyrt utstyr, fordi jeg har tenkt at “hodetelefoner er hodetelefoner.” Jepp, jeg innrømmer det, jeg tok feil. Det er stor forskjell på kvaliteten på lyden og sounden jeg får av disse fine hvite hodetelefonene. I tillegg er de trådløse, som gjør at jeg ikke trenger å tenke på floken ledningene vil ha laget når jeg tar dem opp av lommen.

Bruk koden sudio_siljeokland og få 15% på ditt kjøp hos Sudio Sweden
Sjekk ut produktene deres her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *