improving lives

reklame

Min hverdag består av trening, velvære og et sunt kosthold. I en hektisk uke er det kanskje vanskelig å føle seg motivert nok, spise nok (!) eller vite hvordan man skal trene for å utrerette det resultatet man lengter etter.

For min del handler det i hovedsak om å spise nok, få i meg nok proteiner, opprettholde forbrenningen, men også variere kosten og treningen. Da jeg så hvilket tilbud Improving Lives har, ble jeg skikkelig glad. Det er et kosthold –  og treningsrettet program hvor coacher tilrettelegger kun for deg og dine behov. Du legger inn alder, vekt, høyde, matvaner, hvordan du ønsker å spise, hva dine mål er. Etter noen dager får du tilsendt ditt helt eget kostholdsprogram og treningsrutine for ukene fremover.

Slik de sier er alt er tilpasset deg. Det er ikke en diett man skal følge noen uker og så risikere å falle av. Det er hvordan man endrer vanene og tankesettet sitt for å lettere kunne gjennomføre disse gode vanene til å bli en del av hverdagen din.

Jeg har prøvd dette ut i nesten to uker. Siden jeg har vært på fjellet og hatt noen dager hvor jeg ikke har tenkt på kosthold i så stor grad, synes jeg at dette funker godt! Det er ikke hokus pokus. Det er enkle oppskrifter, enkle treningsoppsett og utrolig snille coacher som følger deg opp og spør hvordan det går. Jeg er i min andre uke, og fortalte tidlig at jeg ikke fulgte planen slavisk. Det er heller ikke meningen. Man skal finne sin balanse, men med litt hjelp.

Nesen min er rettet mot en sunnere kropp – og selv om det ikke stod på programmet, har jeg lagt inn yoga som min daglige trening og avspenningsmetode i tillegg til treningene.

Under har dere en typisk uke slik det er lagt opp av coachen. Jeg pleier å variere fra dag til dag, men prøve å holde meg til den, og bli inspirert! Treningsopplegget er utenom og legges opp på samme måte.


matplan

Det er massevis av gode og sunne oppskrifter på både frokoster, knekkebrød, desserter og middager! De har også videotips til hvordan utføre forskjellige øvelser. Dette kommer godt med om man er hjemme eller på treningsstudio.

improvinglives1 improving

improvinglives2


For bare 99 ,- per måned kan du få den rette veiledningen du trenger for å komme deg dit du vil.  Som de sier: Når vi ønsker oss et annet resultat enn det vi har i dag, må vi endre handlingen våre. For å endre handlingene våre, MÅ VI ENDRE TANKENE VÅRE!

Besøk nettsiden deres her og Facebooksiden deres her

Lykke til!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *