I´LL BE HOME FOR CHRISTMAS

 

Heisann dere! Tenk at vi allerede er inne i siste uke av juletiden?! Det føles helt rart, og godt samtidig. Jeg hadde én av to eksamener i går, og jeg var mildt sagt helt ødelagt etterpå! I dag sitter jeg med hjemmeeksamen som er ferdig på torsdag. I morgen kveld lander jeg derimot i Bergen, noe som skal bli helt a m a z i n g. Jeg savner både hele familien, venner, litt ekstra mat (hahha) og ellers Bergen. Det skal bli godt å komme hjem til jul.

 

Så kjekt å høre gjennom sosiale medier at dere likte videoen hvor jeg og Annette ga julegaver til hverandre. Du kan se det innlegget her .

Jeg kjenner at jeg gleder meg til å legge fra meg alt som heter studie og skole og ta ferie. Det er bare et par dager igjen. Hvordan har dere det? Håper dere har en fin førjulstid! Ha en fin tirsdag.

xX.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *