hva er jeg verdt?

De siste dagene har tankene mine sverret litt rundt om de tragiske hendelsene nede i Middelhavet, men også nede i Nepal. Det virker som vi lever i en boble, og jeg tror ikke folk skjønner hvor mange folk det er snakk om. Jeg lurer litt på hvordan folk ville reagert hvis en slik hendelse hadde funnet sted i lille Norge og hele 5000 ville omkommet. Det ville vært viralt og det ville vært overalt. Samtidig har jeg en følelse av at folk følger med, men ikke helt vet hvordan de kan hjelpe. Noe så lite som støtte gjennom SMS er hvertfall noe og det hjelper stort. På mandag meldte jeg meg som frivillig gjennom Røde Kors sine nettsider og gikk senere innom kontoret deres for å høre hva de tenkte. Det er bedre å støtte økonomisk, og det tilsvarer en god pizza på Peppes eller en bukse. Det er snakk om liv og død. Tenk at en baby overlevde i ruinene i 22 timer eller at en tenåring har lagt i ruiner i 5 hele dager. Jeg tror ikke jeg klarer å helt gripe tak i hvor lenge dette er.  Skjermbilde 2015-04-30 kl. 14.33.28

Støtt gjerne gjennom nettet HER eller send SMS med NEPAL til 2272 (250 kr)

 

1 Comment

  • Det er ganske ufattelig, og helt forferdelig. Jeg tror ikke folk helt forstår omfanget av det fordi det er så langt borte. Hadde det vært et land i europa ville det føltes mye mer nært, og jeg tror det hadde hatt større innvirkning på folk. Men heldigvis er det mange som hjelper til! Jeg donerer en liten sum hver måned<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *