how to get motivated

inneholder sponsede produkter

En ny uke. En ny uke å kicke ass på. En ny uke for nye utfordringer. En ny uke for stor glede og mange gode minner. Denne uken vet jeg at blir god, fordi jeg reiser hjem på fredag! Før det står det et par møter på planen, litt trening og masse glede. Og litt skole selvfølgelig 😉

Sist uke merket jeg at motivasjonen ikke var på topp, og da er det bare å lytte til kroppen og gjøre det som får deg i godt humør igjen. Glad til sinns gjør ofte noe med humøret, og hvordan du tar fatt på dagen og behandler kroppen din. Hele deg.

How to get motivated 


1. Slutt å klage på at du er umotivert

Litt umotivert er lov å være, som jeg skrev tidligere. Men til en viss grad. Det er måten man kommer over visse ting eller situasjoner som definerer hvem man er. Står man på, vil man også føle at man mestrer noe.

Har du det vanskelig, snakk med noen.

We all face obstacles. How you deal with those obstacles defines who you are and determines how successful you are in life. Did you catch that? It was the secret to life. Seriously.

2. Les ordtakene under, og har du noen som motiverer deg, les de også.

Some people die at 25 and aren’t buried until 75.

– Benjamin Franklin


Here is the test to find whether your mission on Earth is finished: if you’re alive, it isn’t.

– Richard Bach


Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma — which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.

– Steve Jobs

3. Gjør en av disse tingene

a) ta en dusj
eller
b) gå en kjapp tur
eller
c) ring en venn som løfter deg opp etter hver samtale. Fortell han eller henne at du trenger en liten peptalk, ta deg ti minutter for denne samtalen.


4. Hvis du er med noen du er glad i, fortell han eller henne hvor mye den personen betyr for deg.

Å sette pris på noe eller noen er lykke. Lykke er motiverende. Vær takknemlig oftere ved å tenke på den og hva du er glad for, eller ved å fortelle vedkommende det.

5. Logg av. Logg av sosiale medier.

Logg av snapchat, instagram, pinterest, facebook, whatever. Slett appene om det så er bare for noen dager. Du vet den følelsen når du mister mobilen eller du går tom for strøm? Når du ikke har mobilen legger du merke til andre fine ting i livet.

Så logg av.


6. Sett på favorittlisten din av musikk.

Ingenting kan slå følelsen av å danse til en av favorittene dine. Mine favorittlåter for tiden er:

Needed Me – Rihanna

Love on the brain – Rihanna

Daddy Lessons – Beyonce

Sidewalks – The Weeknd

Prisoner – The Weeknd

dere kan finne listen min her (mine favoritter akkurat nå)

7. List opp hva du får ut av å gjøre det du skal i dag. Sett opp tre POSITIVTE TING.

Først og fremst – lister, lister, lister! Er så mye positivt med det, og det å snakke positivt om deg selv og hva du er mentalt forberedt på har så mye å si!

I morgen skal jeg trene.
– da vil jeg føle meg bra
– blir sterkere
– klar for en ny dag!

8. Hvis du har noe å gjøre, gjør det!
Nå kommer punktet, hvor du skal gjøre det. Ikke tenk på det mer, og sett igang. Få det unnagjort og ikke gjør noe annet før du har kommet forbi punktene av gjøremål

9. Nyt dagen, og gjør det som gjør deg glad.
Fokuser på det som gjør deg glad og gjør det 100%!

Dere kan finne tightsen som jeg elsker utrolig mye her , hos GetInspired. Motivasjon kommer fra det som gjør deg glad, og nye freshe treningsklær er noe som gjør meg glad! Toppen finner dere også her. Jeg elsker dette settet, jeg har brukt begge flittig, og de er fra Röhnisch. Hvis dere ikke har vært borti produktene før, anbefaler jeg de skikkelig. Kvalitet og frisk design! MOTIVASJONSBOMBE!

alle bildene er tatt av Mikkel Bogen

Nå skal jeg legge meg, 22:15. Klar for å gripe fatt på enda en dag i morgen, og den starter allerede 06:30, da er det klart for trening. Så god natt, logg av, og kick ass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *