HØSTENS NYHETER TIPS

 

Da jeg satt og scrollet på nettsidene til forskjellige butikker kom jeg over nyhetene hos Weekday. Jeg må si at de imponerer i måten de viser frem klærne på. Kanskje handler det om at jeg elsker den enkle stilen med lette basisplagg som man kan bruke sesong etter sesong. Eller kanskje det handler om at det enkelt og greit ser helt rått ut. De enkle detaljene og den lette stylingen er helt perfekt i mine øyne. Tommel opp for det enkle!

 

klær og mote kan være så vakkert

 

perfection.

Jeg har de siste dagene jobbet en del, vært en del på farten og sitter nå i sengen. Senere er planen å dra på trening med gjengen fra Vitamin Well, og så er det bare kos resten av helgen. Ønsker dere alle en goood helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *