grey x concrete

Enda en uke har gått forbi. Så raskt. Klarer nesten ikke holde fast på minuttene fordi tiden går så fort. Jeg var på et event i går. “Bubbles & Brunch”, noen som har vært på det? Uansett, det endte med at en drink ble til to, som ble til ti, midt på lyseste dagen. Lenge siden jeg har hatt det så kjekt. Fint og varmt vær, gode venner og fantastisk musikk. En perfekt dag.

I dag har jeg vært på jobb, ikke like lett i dag for å si det sånn, haha! Nå har jeg lagt i sengen et par timer, og har veldig lyst å ta kvelden allerede nå, starte med friske og rene ark i morgen. Skulle kanskje gjort noe fornuftig i dag, men vet du hva? Jeg gadd ikke. Sengen var mye mer fristende, jeg spiste to chipsposer og slukte en halv melkesjokolade-plate. Fordi i dag ville jeg det! 

Så kjekt at dere likte svarene fra spørsmålsrunden forresten. Har et par innlegg som dere har spurt en del om som jeg skal ta meg tid til! Til da, god natt! 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *