green all around me

Dagen i dag har vært så bra! Mira og jeg gikk først på Olivia – jeg var så keen på noe pizza at det ikke var noe alternativ. Haha, men herregud så deilig det var! Lenge siden jeg har spist så mye pizza. Kylling, pesto, mozzerella og ruccula. Yummy!

Nå holder jeg på å pakke, flyet mitt går om noen timer, og da er det hjem igjen til Bergen. Jeg skal allerede tilbake igjen til Oslo neste uke, da er det klart for Årets Stylista hvor jeg er nominert! Det er andre året jeg er nominert, og jeg føler jeg har funnet min posisjon på bloggen mye mer enn før. 

Jeg føler at jeg fortjener det fordi jeg mener at den som skal vinne denne prisen er mer enn bare en som viser frem mote. Kreativitet, vise ekte skjønnhet og by på meg selv synes jeg er viktig. Blant annet at jeg skriver om temaer som engasjerer synes jeg er gøy å ta med videre. 

 ____________________

Vi snakkes hjemme i Bergen, my loves.

1 Comment

  • Så utrolig fine bilder! Nydelig du er ?
    Nå er jeg foressten ENDELIG ferdig med eksamenkjøret, så vi må finne på noe om ikke så lenge <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *