Good for me

Innlegg i samarbeid med Good For Me

goodforme4

En av de viktigste prioriteringene mine, er å ha en så sunn og frisk kropp som mulig, men vi alle vet at det ikke finnes snarveier, heller ingen mirakelkurer. Derimot finnes det kvalitetssikre produkter som kan være med å hjelpe kroppen og humøret. Jeg har den siste tiden vært ekstremt opptatt og jobbet nærmest hver dag. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke spiser nok, heller ikke alltid god nok næring, selv om jeg prøver. Derimot har jeg fått tilsendt et par produkter som jeg daglig har tatt.

goodforme

Vitamin D • Solskinnsvitaminet! Forebygger benskjørhet, bedre humør. Og du kan få det gratis! (les lenger nede) Dette vitaminet bidrar til å styrke immunforsvaret og normal muskelfunksjon. Og kan forebygge mot flere typer kreft. Min daglige helt! 

Rosenrot • Presentasjon og konsentrasjon. Energi og overskudd. Ved psykisk og fysisk stress skal rosenrot hjelpe til å redusere symptomene. Du blir mer klar fysisk og psykisk, og stress blir lettere å mestre. I tillegg er den en sterk antioksidant. Denne tar jeg hver dag, og jeg merker at fokuset er sterkere og at konsentrasjonen holder seg lengre! 

Superfrukt • Naturlig multivitamin. Tre gode egenskaper:  man får mer energi, mot dårlig kosthold og bidrar til en bedre helse. Ja, denne tabletten har alt! Den inneholder masse vitaminer, antioksidanter, aminosyrer, fiber og mange andre næringsstoffer. Superfrukt inneholder ingredienser som er bra for fordøyelsen, dempe og kurere betennelser, redusere risikoen for kreft og andre alvorlige sykdommer. Love it ? Trenger jeg si mer. Bare begynnelsen – suuuper! 

Chili • For energi – mot søtsug. Når man får kaloriunderskudd, skriker kroppen etter næring. Og når dette energibehovet melder seg, er man ofte ute etter kjappe karbohydrater. Da melder ofte søtsuget seg aller først. Kombinasjonen av de forskjellige ingrediensene gir energi, kan hjelpe på søtsuget og da også forbrenningen i kroppen. Denne trengte jeg, da jeg er en skikkelig godtegris. Kommer nok aldri til å legge fra meg godteriet, men det har blitt mindre! 

DSC_1511godforme2

Jeg har brukt alle produktene, og la oss bare si det slik: jeg trengte det. Jeg tar daglig alle, da jeg har merket på kroppen effekten de forskjellige har gitt meg.

PS! Nå får alle som bestiller Vitamin D helt gratis ved kjøp av hvilket som helst produkt, på hver forsendelse! Kjøper du to produkter får du automatisk 10 % rabatt, kjøper du tre eller flere får du automatisk 15 % rabatt! Gladmelding 😀


Kroppen klarer stort seg alene, det er jo slik den er bygget og laget. Men noen ganger trenger en hjelp, og det kan nemlig kosttilskudd gjøre, og hvorfor ikke når de er så gode? Dere kan lese om produktene, HER.  Det anbefaler jeg virkelig. Designet og nettsiden er enkel å forstå og under hvert produkt er det innbydende og interessante fakta! Ta vare på helsen og kroppen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *