Å GLEDE EN MAN ER GLAD I

Bildet over er et bevis på at å glede andre kan gjøre en selv glad. Altså blir ikke dere like glade av å se på det bildet?! Kamilla fyller 20 år i dag, og jeg hadde planlagt dagen i flere uker i forveien. For vennskap handler ikke bare å kunne snakke om alt, for min del, hvis man er gode venner, er lykken og glede til den andre minst like viktig for meg som min egen lykke og glede.Å vite at hun satte pris på det jeg gjorde for henne betyr mer for meg enn at hun gir noe tilbake. Og det er nettopp det, hun gir så mye tilbake i form av kjærlighet og jeg sitter igjen med en så god følelse i kroppen!

Dagen startet med at jeg trippet utenfor Festmagasinet for å kjøpe noen ballonger. Jeg følte meg som den jentungen som løp bortover veien etterpå med ballonger i fjeset og overalt! Vi hadde avtalt å møtes utenfor Rådhuset, mer visste hun ikke. Derfra ble hun fortalt at hun måtte ta på bind for øynene. (jeg hadde nemlig en overraskelse på lur!…) Jeg geleidet henne bortover Aker Brygge. Tror jeg aldri har brukt så langt tid på å gå et par hundre meter. Folk så på oss, smilte, noen lo, og vi koste oss. Straks var det klar for overraskelsen! Inne på Albert Bistro ventet en fin gjeng med venninner av Kamilla (sponset). Der satt vi og koste oss vel og lenge!

Jeg håper dagen har vært fin og du føler deg elsket, for det er du. Å ha gode venner er som familie, det er de man velger.

♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *