Give me som Rabbles at Nelly

//skrevet i samarbeid med Rabble

Hei dere! I går åpnet Nelly sitt salg har startet og jeg har noen gode rabatter til dere som dere kan bruke i tillegg! Rabble er et samlingssted for kupongkoder på nettet, hvor de største nettbutikkene som miinto, nelly.com, boozt, eleven.no og mange andre er representert. Da er man sikret at man får gode rabatter på favorittbutikkene dine! ?Akkuratt nå er det flere rabatter hos Nelly 🙂

My favorites from Nelly

midseasonsaleGenser/HER     Kåpe/HER   Hvit genser/HER   Undertøy/HER   Kjole/HER   Armbånd/HER

Mine favoritter er de ovenfor. Elsker kåpen og blodeundertøyet. For å ikke glemme den fine kjolen som former midjen. ?

party2Reebok tights/HER   Oransje/HER   Purple/HER

Som oftest kler jeg meg i komfortable men sofistiskerte klær som de på det øverste bildet, men jeg har satt en forkjærlighet på sportsklær! Denne gangen fant jeg et stort utvalg av spreke og gøye farger på tightsene! Snakk om å sprite opp treningen!

Trykk HER for å komme til kuppongkodene til Nelly ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *